Het materiaal

Het materiaal
de body van de pan is gemaakt van aluminium in cobinatie met andere materialen die de warmte opnemen, geleiden en vasthouden. Deze legering geeft optimale bakresultaten gekoppend aan energiezuinig bakken en braden.

De bodem
De pannen worden verlgens een speciaal ontwikkeld procédé gefabriceerd. het resultaat hiervan is dat de bodem dikker is dan de wand van de pan en zo hoort het ook; u bakt tenslotte op de bodem. Tevens onstaat hierdoor geen spanning in de bodem en dat voorkomt kromtrekken. Wiebelende kromgetrokken pannen behoren voorgoed tot het verleden! De dikke bodem functioneert daarnaast als warmtebuffer en dat bespaart ook nog eens op de energiekosten.

De buitenkant
de pan ziet er niet alleen mooi uit bij aankoop maar blijft dat ook in het gebruik, mits u hem niet in de vaatwasser schoonmaakt. Hierdoor kunnen verkleuringen ontreden. De flex-emaille afwrking is zeer duurzaam en bestand tegen stoten en krassen. De pan is gemakkelijk schoon te houden.

De binnenkant
De binnenkant van de pan bestaat uit verschillende componenten, ontwikkeld aan de hand van de laatste technologische inzichten. De schittering in de pan kaomt door de leisteen die in de pan is verwerkt. Leisteen is hard en vettig, een paar druppeltjes olie of vet is al voldoende om te bakken. Alle componenten in de pan hebben stuk voor stuk specifieke eigenschappen. De combinatie van deze componenten zordt voor een uitstekend bak- en braadresultaat.

Braet
Uw vertrouwen waard