Wokpan 28

€32,50
Artikelnummer: 6728

Wokpan van Braet.

Braet wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen bijvoorbeeld: gas, keramisch electrisch, en halogeen koken) behalve inductie. de anti- aanbaklaag is op basis van leisteen en andere mineralen is PFOA vrij en bavat geen schadelijke stoffen voor gezonheid en milieu. Deze Wok Braet pan heeft een diameter van 28cm. De pan heeft een royale wandhoogte van 9cm, waardoor het omscheppen van de te bereiden gerechten of te wel wokken heel gemakkelijk gaat.  

Een wok gebruikt u voor al uw kleingesneden vlees, vis en groente. Ook met gehakt gaat het heel goed. Vitaminien gaan niet verloren en u hebt in een handomdraai een heerlijke en een gezonde, lekkere maaltijd gemaakt. 

U kunt bij deze wokpan een bijpassend glazen deksel bestellen met of zonder metalen rand.
Onze Braet wokpannen zijn vanwege de fantastische bodem zeer geschikt voor het bakken van veelvuldige producten.


U zult de Braet wokpannen ongetwijfeld wel eens tegengekomen zijn als De Groene Pan van de Markt wij staan geregeld op markten beurzen, braderieën etc. ( HET PANNEN VROUWTJE VAN DE MARKT met degroenepan ) 


Onhandige Wok koks behoren tot het verleden met de pannen van Braet.

Een wokpan van Braet mag in uw keuken niet ontbreken...


Een Braet wokpan is ook ideaal om cadeau te geven... ( of te onvagen )


| Alex

Hele fijne wok om mee te werken. In korte tijd heerlijke gewokte groente en rijst op tafel. Maar met alles na 4 jaar intensief gebruik zijn we aan een nieuwe toe. Natuurlijk weer een wok van Breat !!!!!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen