Hapjespan 28 cm nu ook geschikt voor inductie

€40,00
Artikelnummer: 6028

De hapjespannen en de braadpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen incl. inductie. De pan heeft een royale wandhoogte van 7 cm. Hierdoor heeft u minder last van spatten. De ideale hapjespannen  en braadpannen zijn verkrijgbaar in de maten 20cm, 24cm, 26cm, en 28cm doorsnede. de maten 26cm en 28cm doorsnede hebben een extra handgreep zodat de pan makkelijk is vast te houden. ( bekijk afbeelding ). De anti- aanbaklaag is op basis van leisteen en andere mineralen is PFOA vrij en bevat dus geen schadelijke stoffen voor gezondheid en milieu. U kunt ook een bijpassende glazen deksel bestellen met of zonder metalen rand.  

Onze hapjespannen zijn uitermate geschikt voor sudderen, braden,  bakken, en stoven van uiteenlopende gerechten (denk aan ballen gehakt, rundvlees, hachee, runderlappen, macaroni, chili con carne, stoofschotels, curry's en nog veel en veel meer). Wist u al dat de unieke bodem van onze pan de baktijd met een derde tot de helft verkort?! Tevens kunt u de pan inclusief steel en/of oor in de oven verwarmen tot 200 graden Celsius. Met andere woorden: deze pan behoort tot de standaard keukenuitrusting van ieder huishouden. Gegarandeerd kookplezier!


U zult de Braet pannen ongetwijfeld wel eens tegengekomen zijn als De Groene Pan van de Markt wij staan geregeld op markten beurzen, braderieën.Met dé Braet pannen ( degroenepan ) is koken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen