Koekenpan

€32,50
Artikelnummer: 6128

Koekenpan 28 cm

Geschikt voor alle warmtebronnen behalve inductie.

De pan heeft een royale wandhoogte van 5 cm. Hierdoor heeft u minder last van spatten. De Braet koekenpan is verkrijgbaar in verschillende maten 20 cm, 22 cm, 24 cm, 26 cm, 28 cm en 30 cm doorsnede. De anti- aanbaklaag is op basis van leisteen en andere mineralen de pan is PFOA vrij en bevat GEEN schadelijke stoffen voor uw gezondheid en milieu. U zult de Braet pannen ongetwijfeld wel eens tegengekomen zijn als De Groene Pan van de Markt.

U kunt bij deze pan een bijpassend glazen deksel bestellen met of zonder metalen rand.
Onze Braet koekenpannen zijn vanwege de fantastische bodem zeer geschikt voor het bakken van veelvuldige producten.

Braet pannen heeft de beste glij-eigenschappen door het gebruik van leisteen in de bodem, u kunt zelfs zonder vet of olie bakken, terwijl een keramische pan altijd een beetje vet of olie nodig heeft.

Onhandige koks behoren tot het verleden met de pannen van Braet.| Els Lutgerink

Ik heb zojuist een heel set Groene pannen gekocht, omdat ik er een heb. Die ene pan is mijn lievelingspan, het vlees komt er heerlijk gebraden uit en ook het bakken van aardappelen is een feest. Mooi bruine korstjes en er bakt niks aan. Inmiddels heb ik die ene pan al een poosje, hij heeft een deuk , dat is erg jammer maar ja nieuw blijft het niet, maar hij bakt ze nog altijd heerlijk bruin. Ik kan niet wachten oo de set met drie pannen en een gratis spatelen deksel. Eigenlijk had ik ook mijn eerste pan moeten vernieuwen maar ik wachte het even af. Kan ik volgende maand nog een keer doen. Ik ben er erg blij mee en ik vind de prijs ook heel redelijk!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen